Skills

Hieronder vind je een paar video’s die een kijkje in de keuken geven van mijn werk als producer/projectmanager van videocontent.

Planning in Excel met conditional formatting

De reden dat ik een planning met conditional formatting heb gemaakt is dat ik wel eens een planning ben tegengekomen waar geen rekening werd gehouden met nationale feestdagen en niet met vaste vrije dagen van de klant. Dat geeft alleen maar problemen die in een te laat stadium moeten worden opgelost. Met deze planning in Excel met conditional formatting kan ik dat voorkomen.

Dit is een voorbeeld planning in Excel met conditional formatting voor een tv commercial project maar kan ik ook gebruiken voor post productie projecten of in aangepaste vorm voor het verbouwen van mijn badkamer 🙂

Art buying

Om een shortlist van regisseurs te maken voor een tv commercial project gebruik ik een database. Met trefwoorden die ik van te voren heb bepaald zoek ik naar een regisseur die gespecialiseerd is in bijvoorbeeld table top of werken met acteurs, een verhaal kan vertellen, heel grafisch werk maakt, etc

Project management met Ninox database

In de video hieronder zie je hoe ik informatie in een project beheer. Ik maak gebruik van een Ninox database template die ik naar mijn wensen heb aangepast. Dit heb ik ontwikkeld omdat ik telkens tegen hetzelfde probleem aanliep, namelijk om op een goede manier feedback te verwerken. 

Editing in Davinci resolve

Heeft mijn interesse en vind ik vooral leuk om te doen.

Animaties maken in Rough Animator

Heeft mijn interesse en vind ik vooral leuk om te doen.